Followers

Saturday, September 25, 2010

eh atyrah kamu kan







" Eh, atyrah. Kamu dah sampai. Kita tengah takut ni. Berdebar- debar, yelah takut. Satu bengkel ni semua terer- terer, hebat- hebat BI. Kita je yang tak,," Kata seorang teman yang baru dikenali. 



" Kenapa pulak cakap cenggitu. Tak perlu," Jawab aku.



" Yela, kamu dulu budak debate masa kat sekolah. Terer ah. Huhu. "



" Fitnah je tu. Sape bawak mulut tu? Longkang je "



" Ada la budak- budak ni jugak citenye. Saing dengan kamu la ea? Kita tak pandai "



" Hurmmmmmm..........."





Situasi yang berlaku pagi tadi. Heh, semua orang boleh participate benda tu. Hafal je essay yang kome karang lepas tu cakap semua boleh buat kan? Huhu. Lagipun former je aku ni bukan currently. So tak yah nak expect tinggi key? Aku macam orang ramai- ramai jugak, makan nasi, makan ayam sekarang tengah diet ikan nak kasi minda ni power sikit baru boleh jadi tajdid macam Dr Maza gitu. Pergghhh. Tak payah nak ungkit bangkit ke kuih bangkit okay? 



Aku tak suka orang kasi high expectation sebab bila kita dah down the expectation, orang degraded. Buat malu ke tanah je. Ye idak. So simple- simple je.



Tapi tapi tapi tapi kan MR BOYFY aku nanti ala macam menyampah je encikboyfy bagai ni kan I mean legally boyfy la. Tahu kan? Legally disisi religion, ehem mesti tahu macam mana bila aku baca juz amma ke albaqarah then dia translate in english. Recite the meaning in english. Fluently. Okay, enough.



Saya nak tidur dulu. Esok banyak tasking nak kena siapkan. The whole week, all words that can describe it, packed!





No comments: