Followers

Saturday, September 18, 2010

Keliru.



 Assalamualaikum,



Dah berapa hari ye tak post belog? Bukannye sibuk beraye mane pun tapi sibuk packing barang untuk kembali ke kampus. HUh. Sedih sangat,sekarang ni dah ada dekat dalam bilik dekat Nilam Court dah pun. Baru sampai pukul 9 lebih pagi tadi. Itula siapa suruh naik bas yang kehmut semacam I cakab YOU. Huhu. Dah hantar senior dekat Desa Jati bas pulak stuck di tengah jalan. Hukhuk :'(



Amacam? Ade style tak tulis tajuk ade titik noktah cenggitu. Wahaha :(
Sebenarnya aku memang tengah keliru. Keliru sangat- sangat sampai terasa jari aku ni gatal nak menulis disini. Sangat keliru nak share dengan korang. Tapi, tapi bukan keliru nak pilih siapa bakal suami, bukan jugakk keliru nak jadi lawyer civil atau syariah. Bukan. Bukan. Bukan. Bukan lagi.


Tapi keliru nak guna apa sebagai ganti nama masa menulis belog baru gitu. Wouu, belog baru gaya penulisan pun mesti baru sikit! Tak banyak, sikit pun jadilah. Nak gune name Tyra, sopan sangat ase. Kalo nak gune saya pulak rasa wahhhh lemah lembu nye anak siapa ni? Nak kahwin dengan dia boleh tak? Haha. Guna gua oh jauh api dari panggang, perempuan was like tak sopan sebegitu. Aku , tipikal la untuk semua bloggers dan kalau ana pulak??! Rasa macam di tanah arab la. Keh keh keh.





Nak guna apa ya?  












Ok fine, nak guna semua Tyra, aku, saya, ana dan juga T.H.R stand for Tyra Hanim Razali. Any problem with it? Chill :)



Hehe.




Nantikan post seterusnya, aku nak bagi nama anak kucing untuk 2 ekor tucin yang nonames lagi ni. Tucin olen berbulu- bulu gitu Bagi Nama Tucin Tomey. Miaaawwww!

Jum join same- same jum! Grrrrr :)





2 comments:

-hazen said...

copek join.

nak tutup dah macik

Tyra Hanim said...

kejap la pacik :)