Followers

Sunday, September 12, 2010

sebutir pasir ini,berjantina perempuan

Yang jelasnya,aku hamba kerdil yang sesungguhnya tidak punya apa-apa.  Dan aku hanyalah sebutir pasir di kaki Dia, yang Maha Esa. Tak tahu bagaimana boleh pilih Sebutir Pasir Di Kaki sebagai nama blog ni. Tapi yang pasti disebaliknya ada banyak makna. Yang aku sendiri tak dapat maknakan untuk ditatap oleh korang semua. Tapi benarkan kita semua hanyalah sebutir pasir di kaki Dia. Maka lahirlah nama sebegini, senanya nak tuka link tapi tak tahu tak boleh tukar so biarlah still begitu. Okey, tujuan post ni dicreate adalah untuk ceritakan serba sedikit tentang aku. Haha. Tak banyak mana pun. Sikit je.
Sikit je, janji ukey? Janji! Heh :/


~ Nama diberi Atyrah Hanim, sudah tua bangka berusia 18 tahun.


~ Taking law and syariah at Universiti Sains Islam Malaysia, really hope that I can switch
    to UIA next year. The best uni for law course. Eheh.


~ First daughter out of two. A lil bro called Musif.

~ Maahad Muhammadi Lilbanat is my former secondary school. Alah, kalau mention nama
   cenggitu ramai yang buat muka dumbfounded. Senang cita sekolah Nik Nur Madihah,       kenal kan?Haha.

~ Ignoring people + plugging earphones  (pekak artificial), call my name twice kalau nak cakap dengan aku. =P


~ Bukanlah seorang yang nice tapi somehow I'm trying my best to be nice. Errr.


~ Degil + Garang + Outspoken sometimes.


   The left one is a good friend of mine, Datul Ati yang engaged dengan aku dekat facebook. Teheee:0




2 comments:

Jamilah said...

Salam, Tyra..

lama tak dengar khabar.. Welcome to IIUM nanti dan merasai kehidupan di sana.. =)

Dah mula hantar karya kat majalah ke? hihi..

Selamat bertukar blog.. menarik nama tu.. sebutir pasir di kaki...

terus menulis sambil menghadap buku-buku law.. Budak law ramai yang menulid di IIUm...

Tyra Hanim said...

Wsalam akak.


Hehe. Rindunye, lme xchat. Tak tahu dapat ke x swicth kak. Minta2 la dapat.



Belum, tak sempat + malas. Hehe.
Maseh,, biase je name.

MAseh, nasihat ! :)