Followers

Monday, September 27, 2010

sumpahan putera katak




1 New Message.


"Salam, macam mane, demam ke? Boleh gi kelas ke tak? Runsing juga mi selalu demam anak umi. Kuatkan semangat ye dan selalu dekatkan diri dengan Allah. "




Siapa yang kasi message tu, obviously umi aku kan. Huu. It has been few days, aku demam. Batuk + selesema. Masuk ni dah empat kali aku demam duduk dekat USIM. Entah sumpahan putera katak mana aku kena.



Im trying so hard, attending the classes, finish up all the tasks. Im trying my best dengan kudrat orang demam, bangun mata berpinar- pinar pergi kelas and so on. Kau apa tahu?



When it comes to this situation, Im da only one who should be blame for? I said what the heck you think you are? Sometimes I'm wondering why people around me are all selfish? 



Mum, 



Im so sorry that I'm not that strong to stop the shedding tears, not too strong as u wish and ask for. Not too strong to bear with all these people. Im so sorry.




Uhh, I hate this part of myself. 




The next post after the previous one should be another thing tapi nilah salah satu function belog yang digemari. Its the place where my heart speaks, spill, yells. Huuuu. Im a typical girl, inside me. 


Really wish that I can smile. Just like this. 

Why tangan nampak pelik tekan fon uh? Biarkan. Huhu.


Awak, selamat terbang!






No comments: