Followers

Wednesday, November 3, 2010

entry gambar : antara tasek dan airmata





Assalamualaikum,


Hari ini saya malas nak pot pet pot pet sangat, sikit je kali ni ta banyak. Saya rasa berbaloi still duduk dekat kolej kediaman walaupun budak-  budak tamhidi yang laen da balik tapi saya dan beberapa orang kawan still kat sini, kalau dulu masa packed tengok katil " bestnye selimut ni tebal batal ni empuk " tapi kena lupekan sebab assignment menggunung, tengok lappy " seronoknye kalau leh online barang sebentar " tapi ta boleh minggu depan ade paper dan sebagainya maka di kesempatan inilah kita nak tunaikan segala keinginan yang dolu- dolu tu. Yang paling seronok adalah the blast of lepak di tepi tasik, huu ta boleh nak share macam mane dia punya feel sangat seronok tu. Angin sepoi- sepoi bahasa, gelombang air tasik meliuk lentok penuh rasa, dan dedaunan menari- nari gembira. (=






So saya ta nak cakap panjang. Tengok gambar- gambar ni okeng?


part tasek tu yang paling aku suka duduk kat situ

ini cun (=

selepas hujan


nilam court,

orcos vs crocs


menghampiri senja

err, itu bukan kaki


part laen

credit : model 1

angle laen

makan disini, indah

tidak selurus jalan ke syurga

ufuk jingga

another angle

credit : model 2
merenungi masa depan

err, terpaksa diconteng- conteng atas arahan model 3

nilam court lagi

credit : model 3


of model 2, bangunan kolej and bunga merah

credit : model 1, ta semenggah =]




jiwa satu


jiwa dua



Dah habis pun, penat upload benda alah ni. Hari ni aku rase happy sangat sebab jiwa di dalam terekspresi dengan benda ni, alhamdulillah. Setakat ini sajalah,oh lupa semua gambar ni aku ambik guna dua belah tangan kurniaan Ilahi nih ade satu dua je tak dan ta guna DSLR bagai pun guna camera hanset saja, huhu =|
Barangsiapa yang hendak sedekah DSLR  sebijik dialu- alukan, eheh (=





- All photos are copyright under me, Atyrah Hanim. Please do not copy, reproduce, replicate my photos without my permission. All rights reserved.




9 comments:

myna said...
This comment has been removed by the author.
AMALINANADRI said...

i LIKE !

Tyra Hanim said...

mina,,

thanks ! (=

the sedow geng said...

c0mam2~
ak x sngke lax yg nilam tuhs c0mey~
hahaha
x prnh prasan k0wt...
agagaag~
cam x caye lax tgk pic ats niex..
har3!
bngge jap..
ahakz~!

Tyra Hanim said...

der, ko kena tengok tangan ciptaan TUhan yg mane snap tu.

Aku la kan?

pija said...

tyra,lawa la gamba2 tuu..nape tak edit gamba kte2 lawa cmtu..??huhu..;p

Tyra Hanim said...

pja,


gmba2 diatas pure 100% tnpa diedit wlaupun siket..cume letak watermark saje (=

adysuR said...

Thumbs up!
Pic lawa~

Tyra Hanim said...

maseh rusyda (=