Followers

Thursday, November 4, 2010

post terakhir saya




Assalamualaikum.


Ini adalah post saya yang terakhir. Iya memang yang ter-akhir. Anda semua jangan buat muka terkelujat di depan blog pink bergaris- garis ni ye? Mulut terlopong berhuruf O pun saya tak mahu tengok, sila tutup ye. Hehe. Memang ini merupakan post blog terakhir, no doubt. Saya sudah buat keputusan dan saya akan insist dengan keputusan saya bahawa ini akan menjadi post terakhir blog saya, anda tidak akan membaca pot- pet pot- pet saya lagi, tidak akan membaca sajak- sajak saya lagi dan sebagainya yang anda pernah baca dan lihat di blog saya. Kerana keputusan saya muktamad bahawasanya ini merupakan post terakhir saya, 



,
,
,
,
,
,
,



sebelum saya pulang ke Kelantan.



Eh, anda semua ni. Saya maen- maen je. Bergurau- gurau senda ta kan ta boleh kot?  Yela, selalu kalau saya post bagi salam kemudian tanya khabar anda terasa nerd pulak selalu macam gitu aje kan? Kali ni saya tak nak tanye khabar sebab kalau dah mata besar menghadap PC atau lappy tu maknanya anda semua sihatlah ye? Harapnya. Tak kan lah ada orang sakit- sakit demam pun still nak baca post saye ye idak? Kalau macam tu saya salutelah dengan anda, atau mungkin orang yang sakit dalaman tapi sedang membaca blog saya sekarang ni. Sakit dalaman ta de kena mengena dengan luaran, kan? Okay, lupakan.


Ada orang tegur saya dekat chatbox kata saya rajen update blog, dan rajin menulis juga. Hurm, taklah. Macam saya kata tadi menulis sekadar berkongsi and somehow sometimes it heals half the pain at least. Kalau ade pain, kalau ta de pain ta de heal- heal nya. Sebab meluahkan perasaan di dalam ni ada bermacam cara, kan?


Tadi saya pergi UIA Nilai, pergi jalan- jalan dekat fair diorang. Beli jubah dan baju- baju, kopak sudah income saya. Huhuk. Tak pe lah sebab esok dah na balik, flight saya esok kul 845 malam, doakan saya selamat sampai. Haha. Hari ni pun alhamdulillah seronok jugak, pergi cuci- cuci mata. Jangan salah faham maksud saya cuci mata tengok baranglah bukan tengok orang tapi masa saya sampai dekat UIA Nilai tu ada orang tu kata "See, aku dah kata budak- budak UIA ensem!"

Ambik sebijik, ye la memangla tapi dak- dak USIM janganlah terasa hati ye. Keh keh keh. Okay sambung, kemudiannye seronok jugak jumpe dengan teman sejiwa sesengsara. Sempatla juga berkongsi cerita kan sayang? Fuhhh. Saya ada je snap gambar jugak sikit- sikit tapi malas na letak watermark and upload. Laen kali eah? 


Oh, ya berkenaan dengan post terakhir tu. Yelah, post terakhir sebelum saya balik Kelantan. Saya na packing- packing esok na balik suda, selamat tinggal Nilam Court, saya sayang anda sangat- sangat. 







valid la kan, gambar kerusi. Simbolik menunggu.


Menunggu

Di kamar waktu
aku masih menunggu
jika masih ada 
senyumanmu buatku
dan aku terus menunggu.


Masih ada InsyaAllah, berjumpa di laen waktu laeb entry pulak ye? (=





4 comments:

Jamilah said...

Tyra,

Selamat kembali ke tanah kelahiran.

Tyra said...

Akak,


terima kaseh (=


-Tyra malas login-

Ely HaeNa said...

awak busuk!

Tyra Hanim said...

saya tawla awak jeles dengan gamabr osea saye kan?


weekkkk,,dak muncettt!