Followers

Tuesday, November 2, 2010

surat cinta untuk abang kob





Assalamualaikum



 Pagi ini, bukak facebook. Tengok homepage, ada benda alah ni. So tekan punya tekan, baca sambil gelak guling baring. Ni surat cinta power punya, ayat dia bhai cun punye payah nak jumpe kat mane- mane. Tak rugi kalau ade awek bagi surat cinta macam ni pade kau bhai.




Sila kelik untuk tumbuhbesarkan




Amacam, ade brand tak? Kalau true kelantan kacang je mende nih tapi terkejut jugak baca nak tahu sebab ape? Sebab sangat pekat kot dia tulis tuh, haduii. =,="




Tergelak-gelak aku baca surat cinta nih, uhhh. Hadui lagi, antara ayat yang paling tak tahannye :



Abe Kob jolo ko ni nak ggewe lagi nge na? Abe Kob ni supo maen- maen jah

Makna : Abang KOb ni betul lagi ke nak couple dengan Na? Abang KOb ni macam main- main je.



Na ssie tengok abe kob keno pia' ccikgu haghi- haghi. Nok kato abe kob bodo kea lamo takok segho ati

Makna : Na kesian tengok Abang Kob kena rotan dengan cikgu tiap- tiap hari. Nak kata Abang KOb bodoh kan takut terasa hati.



Sayemu : Na

Makna : Sayangmu : Na



Haih, ade ke orang tulis surat cinta dalam bahasa kelantan sepekat ini? Haduii lagi. Aku tinggalkan korang untuk fikirkan jawapannya (=



JANGAN PULAK KORANG SURUH AKU TRANSLATE BENDA ALAH NI. NAYA BHAI.

No comments: