Followers

Wednesday, December 22, 2010

English Royals Debate : Journey Begin





Assalamualaikum,


Puuhhhhhhhhh! Puuuuiiiiiiiiiiihhhhhhhhhh! Puh! Puh!
Adeh, penat gitu tiup Adik Sebutir Pasir Di Kaki ni haa, banyak sangat dedebu cinta dekat sini sebab tuan dia ta hapdet. Okay,, Royals da habes. Kami menang-gung kekalahan bak kata Saiful. HAHA.




Jom, review sikit apa yang jadi dekat UTHM selama 6 hari 5 malam di sana. (=






- Bertolak lebih kurang pukul 3 bersama hujan renyai- renyai, tunggu bas dekat Nilam, terkejut cimpanzi kot nengok bas yang datang. Bas buruk, hadeh. 
Semput pulak tu haaa. Huk.



 Atas bas duduk sorang, ikhtilat u olls. 


Me and Kak Sarah.


Sampai dekat sane lepas maghrib kot. Bila sampai dorang cakap dah uruskan semua untuk kitorang termasuk penginapan dan semua benda. 
So lenggang kangkung pergi dekat diorang punya DKA.









Yang ini masa taklimat. Taklimat untuk semua English Debaters, yang BM and BA ta mix. So sejam kot stuck kat sini. Snap situ sini, ta fokus pun~
Heee (=







Kasut sape?


Dah sudah taklimat, pergi Kolej Kediaman Tun Fatimah. Saya ta de bilik sebab saya sorang budak tamhidi perempuan. So kena duduk dengan runner. Huuu, sedih kan?  Tapi ta pelah. Saya lepak je kat bilik seniorita saya. Hee (=


Lepas tu kami turun makan dekat Cafe Tun Ismail ( laki punye ), bersama semua (=





Kiteorang punya goodies bag. Ade kerepek dalam tu, t shirt, and buku program, n so on. Ta ingat. Hee (=






Kami sedang makan- makan dekat cafe Tun Ismail ( Kolej Kediaman )



Bro Fawaz, Bro Zul, Bro Fazli. Masa ni students UIA baru sampai. Dorang usha sambil buat muka degrade. Jahat kan? Haha




 Saya taw senior saya tak senonoh. Sebenarnya Bro Fazli na suapkan roti kat Bro Zul, dia nganga mulut dari jauh kot. Bro Fawaz plak tengah bongkok ambik barang jatuh. So jadilah snap macam ni. HAHA, no offences.





Shoot : Kak Ratna.
She's good in snapping.

Akak Ratnasari. Unik kan nama dia? Orang Sabahbah. HAHA






Shoot : Kak Ratna
She's good in snapping again. Millions word unspoken. Still.




Shoot : Me
Kak Ainil, U cute (=



I'm feeling like I don't belong to this place, seriously I am wishing  _________________________


To be continue......








No comments: