Followers

Monday, December 27, 2010

tengah sedih ni haaaa! Ngap orang kang!





Assalamualaikum.




HUHUHUHU )=


= Saya na minta maaf kepada sesiapa yang menaruh harapan supaya saya bagi goal kepada TSU tadi.


= Saya na minta maaf sebab saya macam ta larat na kejar bola. 


= Saya minta maaf kepada team lawan kerana tertinggi suara ketika geng anda merempuh saya ketika saya bawa bola.


= Saya minta maaf kerana tidak dapat contribute kepada TSU. Saya da lame ta maen.


= Saya minta maaf kalau muka saya sangat garang waktu itu. Dan juga saya sendiri garang, memang certain circumstances saya begitu. Ya, saya terlebih hormon self defensive. Maaf sebab saya tak tersengaja sound dak akaun ni. Huuu.


= Maaf dan maaf serta maafkanlah segala kesalahan saya. Saya akan cuba buat yang terbaik untuk match seterusnya. InsyaAllah. 



Yang ikhlas,
-striker pancit-




Ouh ya, there was a friend who asked me " Tyra, help me. How to forget someone that we love? "


And I said to her, " It's hard, verily. U need to sacrifice half of u. Don't let yourself wallow in the feeling. Deny it no matter what and please believe that u will get someone better than him."


And I asked her " Who's that guy? Kindly if u please, let me know? " Pandai na taw rahsia orang. Hee.


It's even more hard when it comes to it's the first time u falling, dear. 


Okay, lari topic.

 I miss u all senioritas! )=

Please make me smiles!






4 comments:

Zawani Zainudin said...

tyra~ seeenyuuuummmmm~ =D heeeee~

Tyra Hanim said...

akak, im trying very hard here )=

amierul said...

Mana gambar photographer ni??..haha

Tyra Hanim said...

hehe. Tu kat bawah tu kan dah ade. (=