Followers

Saturday, January 22, 2011

jiwa gersang




Assalamualaikum,



Wuwuwuwu, ape khabar anda? Ye anda lah. Anda la! Anda la sapa lagi? Iye, anda! Ha ah, yang tengah baca ni. Ape khabar? Sihat alhamdulillah ea? Betul ke? Ouh okay okay betul. Kalau betul alhamdulillah bermakna anda dah sedia nak baca post saya. =P




Hari tu saya ada training debate kan. Saya ni baek sO saya memang akan selalu datang awal. Lepas tu ada lah dua orang budak ni datang lewat so untuk public speaking session dorang dapat tajuk panas punya! Ape yang panas? Kejapla saya nak cite ni. Haa, dorang dapat tajuk :



First : Do you think you should marry now? 

Second : What is your girlfriend's name?


Haaa, kan. Sape suruh datang lambat. Kan dah kena. 


Kena throw out dalam masa 5 minit something spontaneously. Nak tahu apa jawapan dorang untuk soalan tu?


First : Yes, I should marry now. ( Hahaha )

Second : I don't have girlfriend ever since. ( Laugh out loud )


Ohmai. Honest gila dorang nih. Lepas tu masa cakap uh siap blush2 pulak dah haii. Hadoi, lawak la korang nih! Can't stop laughing, wo ho0! 

Macam mana kalau aku yang dapat topic public speaking macam tu?


Aku gase jawapan aku mesti macam ni. 


First : No, I don't think so. I'm still in teen ages. 


Second : Lots of boyfriends, can't even mention all of them. ( Tembaga platinum ah. Boyfriend kan bukan special boyfriend. Haha )



Okay, dah la tu. Apa hal jiwa gersang lak tajuk saya? Ouh ya, jiwa kita kadang- kadang gersang menyebut nama DIA, atau gersang dari mengingati dari bersyukur dengan apa yang dia bagi. So korang boleh tekan butang play kat video tu. Lagu peberet ni instead of Taylor Swift Abang Ghamidi. Haha. (=



 




Here goes something special for you guys who read this : 


You wonder
Is it an angel or yet
maybe a sweet dream that you can't forget
so close yet far- fetched
causing you to float on the line
between reality and fantasy

Haunted the nightmare
creates the ecstacy
Love and hate
poisonous honey
driving me crazy

The poison ivy of Mars
killing with the venom so sweet
you're losing your head
don't want it yet it keep haunting
losing yourself in the suffocating mist

The blind arrows of
piercing cold ice and
warm melting heart
tearing me apart.



Identifying something unidentified is harder ever than justifying the physics equation. Emotions falls under that something. Tear me apart.


Random : Selamat ber Mid Sem Atyrah!







4 comments:

the sedo gang said...

ish3~
x b0ley bla ngn jiwa gersang>>>
hahaha...
sabau je la...
hmmm...hmmmm....
"yes!i'm ready" x plax k0 sb0t...
muahaha~

Safwan said...

ape ni~~

Tyra Hanim said...

syak


haha.sabau je la ko an,,
mende yes im ready?
eh bile aku sebut tu?
ade ke?ta ingat la >.<

Tyra Hanim said...

safwan



ape yang ape?