Followers

Wednesday, January 12, 2011

when it comes to the end




Assalamualaikum.



Sekarang ni memang musim orang jarang online ke? Sebab drop by blog kawan- kawan semua macam sorry dah lame tak post, busy so on. 



And same goes to me here, lots of things that need to be done yet I didn't put the strive to the fullest. Sigh.



So the title, when it comes to the end. Said : Kadang- kadang kita dah letih jaga perasaan orang sampai hati kita tak terjaga dan berdarah. Kan?



I'm trying my best to bear with things as such yet it's limited. You never know the time I'll burst things out. When irrational take hold of me. Nauzubillah. That was thing that I regret for the past years of being uncontrollably bursting out whenever I'm feeling like I can't bear with anything. True. I don't want it happen again. Full stop. I keep the faith of what goes around comes around. I believe that HE always by my side. InsyaAllah.



There's a story that I want to share with u guys, let us take note on that. 
Sharing is loving. Ada satu perkara yang betul- betul memberi kesan kepada aku.
Let say, aku buat perkara salah ni kan, read : berdosa. 
Tak payah la aku mention aku buat apa, even Allah pun suruh kita sembunyikan aib kita. Lepas tu aku jalan beberapa langkah je, terus Allah bayar cash! Macam mana? Bedebuk aku jatuh tertiarap atas jalan tar depan kafe kat hostel tersagat lutut siku kedua- dua sakitnya Allah je lah tahu. Masa jatuh tu satu je aku fikir balasan apa yang aku buat tadi. Huhu. 


Macam tiap- tiap minggu injured pulak, minggu lepas kuku ibu jari kaki sedikit patah pasal galak futsal pakai sneakers dan minggu ni yang ni pulak. Huu. Tak pe. Allah sayang kamu Atyrah.



Narrated Abu Sa'id Al-Khudri and Abu Huraira: The Prophet said, "No fatigue, nor disease, nor sorrow, nor sadness, nor hurt, nor distress befalls a Muslim, even if it were the prick he receives from a thorn, but that Allah expiates some of his sins for that."  - Sahih Bukhari -


Walaupun hanya tertusuk duri, itu juga cara Allah menghapuskan dosa kita. Maha Suci Allah yang Maha Pengampun. 


 Narrated Abu Huraira: Allah's Apostle said, "If Allah wants to do good to somebody, He afflicts him with trials." - Sahih Bukhari -


Ini pun satu ujian jugak. Yang pasti ia tak kan sia- sia kalau kita ambik pengajaran daripadanya. Kan? Be patient lah Atyrah. U can do it.



Royals English Debate, I'll complete the series this weekend InsyaAllah peeps. Sekarang works overwhelming me, test itu dan ini. Mid term around the corner, assignments, so on. 



Random : That's the way I recuperate myself. Making sense of feeling better now. Alhamdulillah.


2 comments:

suffiakmal said...

sabar ya. Allah sayang kamu.

Tyra Hanim said...

(=


Allah sayang kamu juga tentunya. :)