Followers

Sunday, February 27, 2011

hidup ni kena selalu bersusah payah



Assalamualaikum,


Ngantuk weh ngantuk! Allah. Penatnya. Ish, tapi ta ley na salahkan sesape gak. Kalo na salahkan jugak, kena salahkan diri sendiri sebab suka buat kerja last minutes, procrastinate instead of don't really know how to manage time well. Pffttttt..


Yesterday I was spending my whole day like since morning until evening at campus. And today a little somehow earlier than yesterday. That's it. How come I can finish up all the things?! I want to back home, I want to hug all my makhluk bulusss, I want to sleep! I'm exhausted!! I want to have time for myself, seriously! )'=


Yesterday and today i've been working as Unit Kiraan Markah at the same time adjudicator for Vice Canselor Cup ( University Debate Tournament ). The days that suppose to be the day I had the works done. Yet, am not. Na nangehhh. Na nangehh please! Ada lagi dua task ni. Semua na kena submit tomorrow morning. And What t-h-e h-e-c-k I'm doing here? Ekh. Get a grip! 


Guys, I should make a move. All those thing, I'll tell u guys later on. Tata~



Do wish me luck! (=






Thursday, February 24, 2011

i don't have any words to put here as the exact title




Assalamualaikum,


I'm not the type to get my heart broken 
I'm not the type to get upset and cry
Cause I never leave my heart open..


FAKE. 

What I'm going to say is something u might label it is simply ridiculous, another crap that waste your time to read it. Seriously. By means If u are judgmental person maybe u should leave this page. I'm just unbearable. Shieda said that I see u are extremely happy tonight, u sing, cakap kelantan with your country man, u laughing quite a lot and being so loud too. Yeah. 




When I said It's not that I'm happy but I'm feeling so bad about myself, thinking of something tedious but need to be considered about it and overwhelming me. It's like the skin that cover the real feeling at that time. And she said, by that way you are a denial person. U denying urself when u're upset, mad, or frustrated. Am I? In this condition I might be very loud, loud than usual. I'm trying to hide something inside, pretending everything is on the line when the time comes I'm trying to put the thing as usual. As if. I wish. But it's not. 



Hurm, sometimes I can be overreact. Showing that I'm not comfy with the things on, which I hate the most. Always the times I can control myself while the other times, very seldom that I let the thing burst out to the top. So the consequences are, I'm feeling bad about myself, then I cover it by being loud then, am thinking of there are few things that shouldn't be the way I did when I'm in the loud process and again I'm feeling worst than before. This is the hardest time for me. I can be very crap when the time I'm becoming so louddd. By the time the processes taking place today I end it up by babbling here. Ekhhhh. What am I talking about? U got my address?


I used to say I'm the loud person that likely to hide the pain and the wound inside. Yea. What makes me, ME. 



Pape pun bawak banyak istighfar lah. Itu je penyelesaian dia. ALLAH.



How they appreciate my loudness. But it's the normal one, not the excessive though.


Goodnight!








Wednesday, February 23, 2011

somebody that resembles to him haha

Assalamualaikum,


Saraf brain aku dah mula tegang dan hampir putus, extend panjang sangat. So let's loose it a little bit somehow. Come on, be cool. Mari bercerita kisah zaman kanak- kanak hingusan. Before that sebagai girl kan, aku ta taw la orang laen cane, am talking about myself, mesti la penah kagum atau admire a guy, maybe dia tu bukan reality I mean orang yang bukan around kita, contohnya celebrity ke sape2 ke. Kalau currently mesti la ramai yang minat boy bands Korea for example. Aku pernah admire sorang ni, Korang ingat ta waktu Siti Nurhaliza na kawen dengan Dato' K dulu? Masa tu kepoh la reveal semua pasal family Dato' K and hot issues dekat papers and so forth. Bini dia, anak sulung sampai bongsu semua masuk mags, lepas tu lak ta pasal- pasal anak- anak dia jadi celebrity jugak.


Bini dia jadi model lah itu ini dan fuhh fuhh fuhhh anak dia pun semua masuk mags comment sal parents dorang and here goes, the charming young man Muhd Adib! Anak second dia kan, masa tu kalau ta silap aku Form 2 kot. Aku admire budak ni pasal muka dia cute, ouh pathetic =,=
Ekh, mengakulah diri sendiri. Tapi ta de lah sampai over excited ke ape tu ta lah. Tapi minat la sampai aku pernah create story on the ground of the reality engaging. HAHA. Aku memang cenggitu da jadi habit lak buat macam tu. Bila da tulis tu dia macam heal kan, kepuasan pada diri sendiri.


Back to the topic, bila dah meningkat dewasa ni ta de la minat dia da kan. Hampir lupa lak yang aku pernah minat mamat tu tapi tiba- tiba kenangan mengetuk pintu hati aku ni. Tok! Tok! Tok! Hehe. Ada sorang mamat yang aku kenal ni muka dan gaya dia tersama lak dengan Adib nih adoyai. Aish. Aku ta de problem un on dat thing cuma macam kagum je oih ada juga orang yang sama muka macam Adib tu. TAHNIAH! So aku bagi anda semua usha gambo Adib ni haa,







Ape???! Jambu?? Ouh, memang jambu un tapi na wat cane kan. Tapi dia otai jugak ape >.<
Masa carik gambar ni pedih lak hati aku ni, ye la almost gambar dia dengan awek dia Sophness tu. So letak gambar dia sorang2 aje sudah cukup pasal awek dia tu semestinya dressing ta cukup kain.



Tapi ada dua perbezaan ketara dorang dua nih. Ape dia? Rahsia laaa. Hehe. Oh kenangan lama mengusik kembali! Y,Y





Monday, February 21, 2011

spill something on your mind in words and simply take pictures of it then pOst it on your blog





Assalamualaikum,


Malam ni na jiwang, boleh? Tapi penat so ta jadi lah na jiwang. Just simple pictures to describe me, hurm describe ke? Ta jugak, but things that revolved in my mind at that time, to be specially.







RANT. Ngeh



 (=




 Seriously. 

 Anybody?



 One of it, The Only Exception.
 


HAHHA. Im telling you,,,,




 Do bless me, LORD.


U guys know well that I'm really good in sort of crap, redha aje lah ye?







Be kind to me. Pleasure me. 





That's all. I'm just playing with the camera, the words, the blog, the marker, the whiteboard etc etc. TATA! (=





Sunday, February 20, 2011

tips : teh o ais limau di tengah hari yang buta



Assalamualaikum,



Mesti ramai yang ingat aku ni dah buang tebiat sebab asyik post belog aje. Macam gaban jek, hehe. Biolah, sesaje sesuke. Ye aa time aku tengah rajen ni boleh la aku post banyak- banyak. Okay sikit je intro dia. Skang mai kita cakap sal tajuk kat atas tu an. Dulu aku pelik ade seorang housemate ni an suke sangat minum teh o ais limau, atau apa- apa je lah yang ade limau nipis. Mula- mula aku minum tu rase macam ta sedap. Putuiiiihhhhhhh. Ada sekali tu aku un malas na order air cam biase aku order so aku un order la teh O ais limau ni an. 


Gulp! Sedap pulak mendalah ni. Lepas tu setiap kali aku order air memang aku minum itu aje. Lagipun aku tahu limau ni banyak khasiat dia. Yang paling wat aku stick dengan dia tentulah kebolehan dia menurunkan berat badan. * Gelak malu * Hik (=


Jom cikidout dia nye khasiat sket. Asid sitrik yang terkandung dalam limau nipis berkesan menghilangkan lemak dan menguruskan badan. Asid sitriknya juga boleh digunakan untuk melegakan perut dan melancarkan penghadaman. Limau nipis juga mengandungi vitamin A dan vitamin C. Tu dia khasiat utama, mestila banyak agi an, Wallahu a'lam. Ngeh. So cara terbaik bagi aku untuk consume benda ni adalah melalui minuman yang kita minum la, korang un kena wat tahu! (=


Lepas tu aku google la pulak petua guna limau nipis ni an, 


Petua kempiskan perut

Perahan limau nipis yang dicampur dengan teh tanpa gula dan diminum setiap hari. Sebaik-baiknya biarlah teh yang diminum itu teh panas suam, kesannya lebih cepat. Amalkan meminum air ini dan insya-Allah perut anda yang buncit akan menjadi kempis dan kemas semula. Tapi..AWAS...sekiranya buncit ada anak....mintak maaflah... 


HAHA. Pandai lak petua nenek ni wat lawak. Tee hee. 




Mengatasi kelemumur

Biasakan mencuci rambut dengan beberapa helai daun rambutan yang diramas bersama setengah cawan air hingga mengeluarkan lendir. Kemudian bancuh sebati lendir daun rambutan bersama dua cawan santan dan sebiji air limaunipis.





Bolehla anda pergi minum teh o ais limau skang. Bui! Okay aa, kite na pegi wat homework aa awak, awak jangan lupa minum teh o ais cam kite ea? Nanti kit kurus la same- same! Haha. Esok kita wat presentation arab solo, doakan kite ye awak? BABAI. xoxo~



Saturday, February 19, 2011

surat cinta untuk umi kita



Assalamualaikum umi,


Umi sihat ta? Kakak sihat je. Lamenye ta jumpe umi, kakak rindu la. Seghius kakak rindu! Umi na taw ta hari tu an kakak pergi Palace of Justice an, best sangat umi. Kakak tengok lawyer cakap, hakim cakap. Kakak rasa kagum sangat. Kakak harap sangat nanti kakak un macam tu jugak suatu hari nanti. Umi doakan lah ea? Lepas tu an umi kakak tengok la ada seorang uncle ni, dye pakai suit lawyer keluar daripada Room Of Appeal tu an, da tua sangat mi, tangan dye ketaq lak tu masa pegang pintu tu. Kakak agak uncle tu umur dia 70. Kakak kagum lagi, iyelah mi 70 un jadi lawyer lagi. Kalau kakak masa umur 70 tu insyaAllah kalau hidup lagi kan mi, mestila tengah layan anak cucu cicit an umi? Hik (=


Pandai- pandai je kakak cakap uncle tu umur 70, entah- entah umur dia 80 an umi? Kagum betul kakak dengan dia punye will tu. Tadi kan umi kakak pergi simulasi untuk tugas Unit Kiraan Markah untuk Debat NC Cup ni, lepas tu tetibe tercakap la pulak sal seorang abang ni, nama dia Aliff Firdaus. Orang panggil dia Anje, dia sangat hebat mi. Senior tu kata abang ni dalam seminggu dia habiskan tiga buku, untuk generate dia punya knowledge and so on. Lagi la kakak kagum dengan dia. Kakak nak jadi macam dia. Dia debat tiga bahasa kat USIM. Maha Suci Allah bagi dia kelebihan dia macam tu kan mi. Jelesnye kakak. Teringat lak kelebihan kakak menyanyi dalam bathr0om tu pun susah orang na beat an umi? Redha je lah kakak ni. Tapi kita leh work out untuk apa- apa yang kita nak kan umi? InsyaAllah. Tapi kan umi kakak ni malas na bace, umi doakanlah kakak jadi rajen ting tong! dalam sekelip mata. Kakak suka, umi bahagia (=


Umi selalu doakan kakak kan? Mestilah selalu kan mi sebab setiap kali kakak sedih ke menangis ke kakak rasa ada kekuatan yang menyerap masuk dalam jiwa kakak ni, kakak tahu, berkat doa umi. Alhamdulillah sangat. Kakak seronok pergi kampus tiap- tiap hari. Belajar dengan classmates joyah kakak, gosip dengan dorang.




Okaylah umi, kakak rasa itu je lah buat masa ni. Nanti kalo kakak rajen kakak tulis lagi. Teruslah terbangkan doa untuk kakak ye umi? Supaya nanti kakak boleh buat umi tersenyum gembira, mengalir airmata kerana kakak berjaya hadiahkan umi sesuatu. InsyaAllah. Cita- cita umi sentiasa kakak sematkan dalam hati.     




Salam sayang, 
~kakak~




kita duk sibuk duk kata itu ini bidaah tapi.......










cuba kita tengok seluar kita sarung tu ketat ke idak tudung yang kita pakai tu tutup dada ke idak. Bezakan dulu mana fardhu mana sunat baru cakap.




SEKIAN.






Friday, February 18, 2011

Kem Debate kat Melaka, love it !



Assalamualaikum, 


Lame bhai ta post ini belog sudah berlalang bersarang semut segala bagai. Ampunilah, busy je manjang (busy ke?) haha mahu sentap je soalan ni. Aku memang banyak benda na post tapi cam cam cam malas lak nak mumble kat sini an. Ye aaa sape aa na dengar aku pot pet an, aku ni sape an. Cani ar korang. Ngeh.


Kadang- kadang rase segan nak tulis blog, bila aku masuk blog yang gah- gah an. Tengok berapa orang yang tengah online blog dorang sekali 300- 400. Sekali orang hit the page at that time, compare dengan blog aku an ngeh berganda- ganda followers un ta dapat na beat dia punya reader at a time. Perghhh kasi tercekik ini batang leher der! Ta pe la, a small world I have, small world of mine. As long as___________________________ isi seniri. HAHA.



Okay la aku na tanye korang soklan la kan. Kalau diberi peluang pergi ke suatu tempat, ta kesah la mane- mane tapi menarik jugakla tempat tu, untuk dua hari satu malam ke, korang pergi free la an, ta yah bayo, ta yah wat keje pape just bersantai sambil mendengar talk aje, bawak badan lenggang kangkung je agak- agak korang na g ta? Banyak lak soalan aku. Make it simple la ye, hari tu aku pergi kem debat dekat Melaka for 2 days and a night je tapi serious best gile kawe oyap ko demo! Kan dah keluar Kelantan tuh, pervert di situ. So korang layankan je la gambar kat bawah ni, even ta banyak mana pun. Ini je yang aku mampu sebab gambar aku ta upload dari memory card. Ta sempat, yang ini un ihsan facebook Kelab Debate jeh. WaaAa~


kawasan tempat penginapan kami di Melaka, Tanjung Keling namanya. Hehe



Ini chalet nya. Best la jugak. Yay!


swimming pool dekat dengan gazebo.

 Spot me!


batu butter dan pasir dan pantai dan ombak dan dan

lihat disana ada cahaya wahaha

Abang Acoi buat lawak putus urat small intestine



aktiviti petang, semua siap siaga!


Innalillahi wainna ilaihi rajiun


Ini pertandingan fashion designer using newspaper. Oldskool babe!

Dinner, Presiden Kelab berucap dulu~


paling kanan uh akan mewakili Pidato Antarabangsa ta lame agi, merah coach
 Miss and Sista Ainil

 Family debaters. Ngeh, ta cukup korum ni. WaaAa aku memang sentiasa jadik bongsu~

ciku cak aaa! HAHA



Ade banyak lagi gambar nanti aku upload laen kali boley ? Ngantuk aa, da kul 250 am ni. Sok banyak keje bawak ke malam dari pagi. Ta cukup rest aa kite cani, WuuUu~
Kuruih la aku lepas ni. WOkeyh, next entry on Palace of  Justice yang kitaorang law students pegi hari tu. Wait ya. C ya! Love u mmmuuaaahhhhh!


Thanks for reading (=




Monday, February 14, 2011

tak usah sesali

Assalamualaikum,



Ehem. Anda semua perasan something tak? Sejak kebelakangan ni aku jarang post blog kan? Haih. Busy der. Tak nyempat nak post blog. Online jarang- jarang je, bila meningkat usia ni. Terasa mandat memberat di bahu. Oh, inilah. Saya semakin tua. Tanggungjawab semakin banyak, masa semakin singkat. I'm running out of time! 



Weekend hari tu pergi Kem Debat dekat Melaka. Seronok sangat. Swimming, mandi laut, galak. Heh. Rindu kakak- kakak dan abang- abang semua! Gather la lagi laen kali yeh? Bila dah ada materials nanti aku post la pasal ni tapi ta pasti bila.



Esok cuti. So far, yang dah exam uh cane result? Okay ke? Hari tu aku exam mid term. Alkesahnya aku ni te pernah na geti na study awal- awal kan. Seghius la ni. Ngeh. Tak reti study awal, kalo aku study awal selalunya rasa macam gaban, taw? Eh, aku na bace ape ni? Mesti macam tu. Tapi aku tahu orang yang study awal ni nikmat dia laen macam bila dekat nak exam. Yelah, mesti la rasa confident an, especially bile tengok kawan- kawan dorang yang macam aku ni yang baru terkial- kial nak bace handouts and so on. Ngeh. Tapi nak buat macam mana dah memang habit macam tu. Dah la malam tu baru na study, dan dan tu jugak nak tersengguk. Gross an? Ya ampun. +.+



Kisahnya aku dah dapat marks untuk dua paper aku. Alhamdulillah even last minit ade gak la marks dari ta de langsung an. Even aku ta puas hati un ta leh la na rebel lebih- lebih sendiri mau ingat la bila masa je study. Bersyukur la dengan rezeki Allah bagi kan. Tapi satu je yang aku kesal untuk paper General Principle of Law, aku kuar cepat sangat. Kan dah rugi satu markah, kalo idak merase jugak full mark. Ta pe, ta pe. Ta de rezeki lagi, InsyaAllah nanti. Doa banyak- banyak. Allah.



Kawan- kawan jangan jadi macam saya ye? Jangan study last minute taw? Jangan kuar exam awal, check dulu. Jangan overconfident. Dangerous! Ngee~~



Tadi seronok buat presentation Law and Society. Jadi lecturer jap aku. Berlagak lak uh. Haha. Thanks untuk group mates yang bagi kerjasama and make it real! Thanks for co operation, thanks to the floor who asked questions and respond to us. LOVE IT! (=



Ini aku letak satu gambar masa dinner kat kem hari tu. Topi kat atas kepala aku tuh topi abang sentap presiden debate, Abang Qaiyum namanya. (=




Thursday, February 10, 2011

cot cet cot cet tengah hari





Assalamualaikum ,



Jika ada satu ruang lain untuk aku terbang 
akan ku bawa seluruh jasad ini kesana. 
Kalau ada satu ruang lain 
untuk aku melukis rasa akanku
gagahkan kakiku melangkah kesana 
akanku warnakan ruang itu dengan warna- warna 
yang aku mahu tanpa tanya sesiapa dulu, 
tanpa kisah apa katamu.




Hanya aku dan Tuhanku. Sungguh. 
Sungguh alam ini menguji
yang namanya aku. Aku yang jasadnya begini 
dilihat orang , remuk redam didalam kusimpan seorang.



_______________________________________________________



Aku penat kot. Uh, sangat. Kepala ni berserabut
dengan pelbagai benda. Hati ta tenang.
Marakan lagi langkah mendekati DIA. Checked.
In a fortnight aku kena buat solo presentation
untuk two task sebab masa aku absent 
aku ta attend group presentation. HUHU. Letihnya. Urghhh.
Adeh, bukannya sesuke absent tapi ill, ta pe ta pe. Take it positively. 
Mane taw masa aku present arab tu tertonjol
bakat terendam ke ape. Kan? Kan? Dapat extra marks ke kan?
Try to cope with it positively. Tapi skang ni aku macam penat sangat. 
Sedih sangat, nak buat kerja pun teringat- ingat. 



Minggu depan ade Novice Debate tapi preparation hoih jangan tanya 
habuk pun belum tentu ada. 
Terkejar- kejar dengan assignment itu la ini la. 
Kadang- kadang sedih kan bila kita dah buat yang terbaik
tapi orang tak hargai apa yang kita buat
effort yang kita bagi untuk benda tu, lepas tu carik- carik 
lagi kesalahan untuk bagi kita down?
Ada jugak ek orang macam tu.
Yang buruk je nampak kalo yang putih sikit tu pandang sebelah mata
pun tak berapa nak. Haila. MANUSIA. 
Take it positively lagi.
Ya Allah bagilah ketenangan dan kekuatan hati pada hambaMU ni. 
Dan kesabaran jugak. Fuhhhhhh~


Oh, jangan mengeluh jangan putus asa. 
Sesungguhnya DIA sentiasa ada bersama. 




Enough said.







Tuesday, February 8, 2011

Rooftop Rant - my version

Assalamualaikum,



I'm just recover from so-called cold fever. Fever boleh kate macam yearly event (?) kot, happen several times in a year. And the first for this year had done. Alhamdulillah, penghapus dosa- dosa kecil. Take it positively, chick. Two days absent from classes, it's the last thing I wish for.



Here is something very private that I want to spill. Seriously. For those who don't really know me, though nobody know me deeply. I am so fragile. That's it the quote don't judge a book by it's cover treats me pretty much well. I think so. What we used to see or know on thing related to fragile?



" HANDLE WITH CARE "



Why to? 


Because it's fragile. Easily broken- to pieces. Note that?


It's not once broken consider sold, but it's too validate on once broken torn you too. Note that- too. 


ROOFTOP RANT. 


I had it finished couple days ago, and it's remarkable deep inside me. Do tell me it doesn't matter for a girl reading a masterpiece to cry especially on an insight that is very close related to her. Would you? Tell me. 



Lucky you are. Having he sent by HIM.


He was a person that listen to all your rant all the way days and nights
to love you with what we call unconditional love
to care about you with tender and overflow empathy
your anchor throughout the storm and turbulence
your crutch whenever you need them the most
never give a damn to pick your pieces and glued them back together
to be your knight in shining armor
to wipe your tears whenever u you have them uncontrolled
to loose it when it's too tight
your savior of lethal course
beside you high and low
bear with you after all




After all, after HIM, that will be he.


LUCKY YOU TO HAVE YOUR JADED JADE IN THE MIDST


The thing that I envious the most,


I know well how it feels because yes
me too in the same boat
but just a few cabin from yours
the same things the same fibrous
all those things that come across
afraid of yourself
your own shade
hate that looking back at you on the mirror
hardly wish to say to those who pretend they know your feel

" Jerky, I don't give u a damn, U don't give me a cent. Why bother? "

but it's just stuck inside, pushed u way too hard
they just don't know. Shouldn't be bother.
Don't say. 
Things are always easier than done. Bet me.


Take a bite from my plate, chew, then talk.
If and only If you do not throw up first.


then the unnamed feeling  
it comes alive
then the unnamed feeling
takes me away


I'm frantic in your soothing arms
I can't sleep in this down filled world
I've found safety in this loneliness
But I can't stand it anymore,




Random : Takes me far away, to another state.





Sunday, February 6, 2011

patutnya tanya soalan begini =P

Assalamualaikum


Hey hey. Sihat ke anda semua? Kepada yang cuti sem, hows hols? Okay kan. Mine, okay lah jugak. Hekhek. Pernah ta macam ni? Ade family event kan, lepas tu gather ramai- ramai jumpe relatives yang dah lame tak jumpe, cousins and so on. Yada yada yada. Adeh. Haa, masa cuti ni adelah sort of family event jugakkan, so relatives jauh dan dekat datang, so meriah ta ingat. Selalunya auntie2 ni kan dorang suka tahu tanya soalan yang hot panas pedas ni. HAHA. Contoh :



Eyhh, kakak dah besar. Ni mesti da ade pakwe kan?


Mak Ngah dah dapat menantu dua orang tak lama lagi umi(umi aku) pulak dapat menantu.


Atyrah dah masuk U, ni mesti dah ade pakwe. Pakwe name sape?


Kakak nak pakwe yang macam mana? Nak acik tolong carikkan?



Kamon, baru 19 je. And macam- macam lagi soalan yang berunsur serupa. Jenuh lak aku sengih malu sambil jawab no no I'm single, ta de bende alah pakwe pun. Haih. Penat. Aku ada cadangan laen kali jangan tanye soalan cenggitu. Tanye la soalan cenggini.



Kakak, ape beza invitation to treat dengan offer? Mak Ngah kompius la.


Eh, law of tort tu include dalam business law kan?


Ma daliluki 'an harmu rriba? HAHA


United States ade berapa states eh kakak?


Malaysia ni demokrasi berparlimen kan?


Blogspot dengan wordpress apa bezanye?


Seronok tak kene thundercat belajar mabadi' usul fiqh?


USIM dengan UIA mana lagi best? Tolong buat pilihan?


Financial liberalization tu macam mane eh?  HAHA tajuk debate. 


Tu dia. Kompilasi soalan gitu aku bagi. Nak sangat kan. Memang kalau dah umur-umur cenggini auntie2 ni suka tanya soalan macam ni eh? Tak jugak kan? Saje kasi hangat keadaan je kan? Tapi benda ni la yang meriahkan keadaan kan? Really miss it. HUHU. Galak dengan kazen sekepala, oh. Ambik gambar, iyolah mentang- mentang korang ade SLR kan? Tunggu! Nanti aku ade gak! Adeh, ta puas hati lak disitu.



RINDU RINDU RINDU RINDU RINDU RINDU. Arghhhh~



Nape la dah kene balik USIM. Assignment banyak lak tuh. Nak nanges je rase, be my shoulder to lean on? Will u? )'=




Random : This post sounds verily pervert. Urgh.