Followers

Sunday, February 6, 2011

patutnya tanya soalan begini =P

Assalamualaikum


Hey hey. Sihat ke anda semua? Kepada yang cuti sem, hows hols? Okay kan. Mine, okay lah jugak. Hekhek. Pernah ta macam ni? Ade family event kan, lepas tu gather ramai- ramai jumpe relatives yang dah lame tak jumpe, cousins and so on. Yada yada yada. Adeh. Haa, masa cuti ni adelah sort of family event jugakkan, so relatives jauh dan dekat datang, so meriah ta ingat. Selalunya auntie2 ni kan dorang suka tahu tanya soalan yang hot panas pedas ni. HAHA. Contoh :



Eyhh, kakak dah besar. Ni mesti da ade pakwe kan?


Mak Ngah dah dapat menantu dua orang tak lama lagi umi(umi aku) pulak dapat menantu.


Atyrah dah masuk U, ni mesti dah ade pakwe. Pakwe name sape?


Kakak nak pakwe yang macam mana? Nak acik tolong carikkan?



Kamon, baru 19 je. And macam- macam lagi soalan yang berunsur serupa. Jenuh lak aku sengih malu sambil jawab no no I'm single, ta de bende alah pakwe pun. Haih. Penat. Aku ada cadangan laen kali jangan tanye soalan cenggitu. Tanye la soalan cenggini.



Kakak, ape beza invitation to treat dengan offer? Mak Ngah kompius la.


Eh, law of tort tu include dalam business law kan?


Ma daliluki 'an harmu rriba? HAHA


United States ade berapa states eh kakak?


Malaysia ni demokrasi berparlimen kan?


Blogspot dengan wordpress apa bezanye?


Seronok tak kene thundercat belajar mabadi' usul fiqh?


USIM dengan UIA mana lagi best? Tolong buat pilihan?


Financial liberalization tu macam mane eh?  HAHA tajuk debate. 


Tu dia. Kompilasi soalan gitu aku bagi. Nak sangat kan. Memang kalau dah umur-umur cenggini auntie2 ni suka tanya soalan macam ni eh? Tak jugak kan? Saje kasi hangat keadaan je kan? Tapi benda ni la yang meriahkan keadaan kan? Really miss it. HUHU. Galak dengan kazen sekepala, oh. Ambik gambar, iyolah mentang- mentang korang ade SLR kan? Tunggu! Nanti aku ade gak! Adeh, ta puas hati lak disitu.



RINDU RINDU RINDU RINDU RINDU RINDU. Arghhhh~



Nape la dah kene balik USIM. Assignment banyak lak tuh. Nak nanges je rase, be my shoulder to lean on? Will u? )'=




Random : This post sounds verily pervert. Urgh.

9 comments:

Muiz Nasrallah said...

Financial liberalization equal to free market by libertarian?

the sedo gang said...

lo0r...
asl x ckp auntie tyrah ade da s0m1 spesel...
muahahaha~
m.cik k0 saje nk test la tuhs...
har3!
kidim~

Tyra Hanim said...

muiz


shoot. Ape buat background research ke? (=

Tyra Hanim said...

syak


haha mandai je ko ak nih ade some1 bagi.
ta de la
no no no
haha

Muiz said...

Quoted:

"Aku ada cadangan laen kali jangan tanye soalan cenggitu. Tanye la soalan cenggini."

Tyra Hanim said...

sounds good (=

Tyra Hanim said...

sounds good (=

Tyra Hanim said...

sounds good (=

Tyra Hanim said...

sounds good (=