Followers

Wednesday, February 23, 2011

somebody that resembles to him haha

Assalamualaikum,


Saraf brain aku dah mula tegang dan hampir putus, extend panjang sangat. So let's loose it a little bit somehow. Come on, be cool. Mari bercerita kisah zaman kanak- kanak hingusan. Before that sebagai girl kan, aku ta taw la orang laen cane, am talking about myself, mesti la penah kagum atau admire a guy, maybe dia tu bukan reality I mean orang yang bukan around kita, contohnya celebrity ke sape2 ke. Kalau currently mesti la ramai yang minat boy bands Korea for example. Aku pernah admire sorang ni, Korang ingat ta waktu Siti Nurhaliza na kawen dengan Dato' K dulu? Masa tu kepoh la reveal semua pasal family Dato' K and hot issues dekat papers and so forth. Bini dia, anak sulung sampai bongsu semua masuk mags, lepas tu lak ta pasal- pasal anak- anak dia jadi celebrity jugak.


Bini dia jadi model lah itu ini dan fuhh fuhh fuhhh anak dia pun semua masuk mags comment sal parents dorang and here goes, the charming young man Muhd Adib! Anak second dia kan, masa tu kalau ta silap aku Form 2 kot. Aku admire budak ni pasal muka dia cute, ouh pathetic =,=
Ekh, mengakulah diri sendiri. Tapi ta de lah sampai over excited ke ape tu ta lah. Tapi minat la sampai aku pernah create story on the ground of the reality engaging. HAHA. Aku memang cenggitu da jadi habit lak buat macam tu. Bila da tulis tu dia macam heal kan, kepuasan pada diri sendiri.


Back to the topic, bila dah meningkat dewasa ni ta de la minat dia da kan. Hampir lupa lak yang aku pernah minat mamat tu tapi tiba- tiba kenangan mengetuk pintu hati aku ni. Tok! Tok! Tok! Hehe. Ada sorang mamat yang aku kenal ni muka dan gaya dia tersama lak dengan Adib nih adoyai. Aish. Aku ta de problem un on dat thing cuma macam kagum je oih ada juga orang yang sama muka macam Adib tu. TAHNIAH! So aku bagi anda semua usha gambo Adib ni haa,







Ape???! Jambu?? Ouh, memang jambu un tapi na wat cane kan. Tapi dia otai jugak ape >.<
Masa carik gambar ni pedih lak hati aku ni, ye la almost gambar dia dengan awek dia Sophness tu. So letak gambar dia sorang2 aje sudah cukup pasal awek dia tu semestinya dressing ta cukup kain.



Tapi ada dua perbezaan ketara dorang dua nih. Ape dia? Rahsia laaa. Hehe. Oh kenangan lama mengusik kembali! Y,Y





2 comments:

the sedo gang said...

hahaha..
adakah si dia???
mamat 2 sgt lawk r...
x b0ley bla ak ngn kwn ak glk kt dpn dye tyme tuhs gax...
dush!
x thn w0a>>>

Tyra Hanim said...

hahaha kau kt mane2 un ko mmg ta ley tahan gelak an. Ta ya ckpla ak da taw.


Hurm, dye resembles je nothing special at all. Ngeh. Boleh plak an (=