Followers

Sunday, March 27, 2011

belajar untuk bersabar itu perlu (=




Assalamualaikum,


Howdy peeps! Apa kaba? Saya sihat alhamdulillah.
semalam adalah hari yang penat sedunia
bangun awal mengalahkan na pegi kelas
ouh,, semalam adalah mukhayam arab ganti ye kawan2
dan saya terpaksa mengorbankan weekend saya =.="




maka kesahnya mukhayam arab semalam 
adalah dari pagi rapat ke petang
balek tu sangat terkemut- kemut keletihan
terus pengsan atas katil, warghh >.<


tapi sangat lah rase macam nak hempuk orang
u dun know how exhausted I am
but people keep coming to my room 
and shouting all the way round 
being excited on things
while some others keep sending sms regarding
those and these, urghhh! 


paling tak puas hati sekali adalah ta nampak ke saya 
tertidur ta sempat salin pakaian pun
obviously saya sangat letih
please be consider, I'm tired
ta de tempat laen ke na joyah?
Bangun tdo tu kepala saket sebab tdo terkejut.
memang la hidup ni kena banyak bersabar. 
Ate, saya ni bukan jenis orang yang suke sembur2 orang. Sabau je la. 
Umi, memang kakak dah banyak belajar bersabar...

 I hope u meant it, all the things that u say. Or maybe its just utterances that u say to anyone that you feel like want to without considering what would they feel when you&#8217;re saying that. They&#8217;re girls, their feeling sometimes in the state of you-never-can-define-where-is-it. They easily fall under it, beware with your words. Don&#8217;t say it if it&#8217;s ain&#8217;t true. People&#8217;s feeling is not toy for you to play with..


HAH! Mukhayam arab semalam, atooi! 
saya malu tak terkata, huhu
kene debate arab, waaa! Saya mane reti !
saya da la ta pandai arab, lepas tu kene debate arab lak
dah la anda semua usha saya laen macam
sampai saya rasa na kambus kepala dalam lubang
sangat malu! Tapi ta pe la, at least saya cuba kan. WaAa~


Kawan- kawan saya akan away mulai sekarang
saya da na exam final, saya na kena score jugak kan
ape gunenye belaja penat penat an kalau ta ley score
7 subjek semuanya! Doakan saya ya kawan kawan?
Doakan nanti saya dapat pursue SMSU, 
atau mungkin lebih baek daripada tu, let it be secret. HEHE

Tapi selalunye gebang je na away
3-4 hari lepas tu ade je kan post baru
cenggitu la selalunya, pape un I'll try to hold myself
ta ya online, bet me! ;P

BABAI, kengkawan! Doakan saya, bittaufiq wannajah InsyaAllah biiznillah (=

2 comments:

Sarah Alia Shahrim said...

lol chingu.
lawok haha, penat sungguh sehh haha
tapi tbe2 malam tu ade makan2.
makan kay.eff.see, syusyi, megi goreng.

btw i feel sorry for you becoz many ppl wanna see you last nite.

yah, final just in the bucu rumah. T.T

Tyra Hanim said...

hahah sarah kau promote makanan time aku lapa2 nih haha.



Yeah bucu rumah, hehe (=