Followers

Thursday, March 10, 2011

kisah si budak tembam

Assalamualaikum,



Malam tu masa closing ceremony untuk NC Cup Debate Competition, aku pakai jubah dan tudung as usual and a sis, Kak Zawani senior debate from FPSK tegur aku.



" Tyra, akak tak taw lah maybe sebab tudung Tyra pakai kot, Tyra nampak bO0lat. Lebih bulat daripada biasa. I think it's because of your tudung." She said.



" No, it's not because of tudung. Tyra memang semakin chubby la kak. Hehe. " Lebih kurang itu lah aku jawab. And seriously, I am. Semakin hari semakin chubby! T.T



Here goes :



HAHA.


Blast having pictures taken using DSLR. (=


Sebenarnya aku ta na online malam ni, tapi bila dah boring hadap Penal Code and Criminal Law rase macam na beruban kepala(wah i'm really good in exaggerating) terpaksa jugak online seminit dua (ke?). HAHA.


Bubbye, peeps! (=






No comments: