Followers

Wednesday, May 25, 2011

it's not about the money money money




Assalamualaikum,


Because I'm in the middle of centralized training so I'll just rumble on debate? Do I need to? Tired being stuffed with thingy from Wikipedia, IDEA everything that turn me into monster. Ahaha, tipu je la mak ngah merah.


People got lots of weaknesses and me including, one thing obvious is I don't know how to struggle. Mesti cakap saya tipu kan, tapi saya ta boley na struggle the way orang laen struggle contoh orang laen sebok and eagerly research itu dan ini yada yada tapi me? I'm still research but in my own way? I'm not with them but doing it in my own way. Seriously saya ta ley na cope up dengan care orang, huhu. Rase macam na nanges je, dengan benda yang satu ni. Kalau orang yang ta taw orang memang akan ta suke dengan sikap yang macam ni. Maybe kate kite ta committed ke, ta serious atau ape ape saje assumption yang orang rasa na kata kan. Huhu, sedih betul dengan weakness yang ini. Maybe aku ni jenis suke na benda yang cepat2 dan ringkas2 je ta suke na messy and benda leceh. Huhu, my bad.


So, what is debate about? What I can say about this is, if u are a good speaker of this language it will never guarantee that you'll be a good debater. U might say that it's the core, but bear in mind debate comprising lots of skills and techniques that u need to learn and easily cope up with. Instead, u yourself need to have that kind of natural convincing style that will blend together and be a good debater. What's the use of being in something without being good in it. Paham ta keling saya ni? Read up and knowledge, it's the core too. It's the fundamental but what's the use again of reciting like thousands facts without knowing how to relate with things that u're talking about in a clear consequences? The fundamental and you yourself needed to know how to enhance yourself to be a better speaker in debate. Sometimes aku ta rasa yang aku boleh cope up dengan benda ni semua. Dalam debate ni kite kena pandai untuk memandai- mandai. HUHU. Dan bark without bite is absolutely nothing. Ceyyt cakap na gebang je padahal benda ni aku un ta reti na buat, hehe.


So for this tournament the teams will be :

Afiq
Fatinah
Safwan

-Tamhidians for law and medic.

Saiful
Shida
Amirul

-Law tamhidians.

Abang Shahir
Kak Iman
Abang Aizat

-Senior laws. 

Abang Fareed 
Tyra
Kak Nisah

Senior law and medic and tamhidian law kiddo. Huhu


Takut na bekerja dengan senior dan otai ni, huhu.
Good luck to me and to you too. So far apart but so close in heart. Warghhh. Astaghfirullahal azim, cukuplah crap untuk hari ni >.<










2 comments:

IzyanNazihah said...

wah :) pendebat BI , lajunya kome dah buat latihan , cayelah kawan ! hehe
the best of luck dear :)

Tyra Hanim said...

ade tournament dekat UPM, bukan sebab pe pun. Hehe (: