Followers

Monday, September 12, 2011

atkins diet phase





Assalamualaikum,


Sapa yang rasa dia tu gemok habaq mai kat aku, kita share satu ceghita! Hehe, hingaq ja try cakap kedah. Noob.


Lumrah orang perempuan dia suka rasa dia tu gemuk, bukan suka tapi memang orang kata nature dia lah, sikit- sikit rasa dia tu gemuk lepas tu mulalah na menggelabah sana- sini, diet lah itu ini lepas tu buat je 2-3 hari benti sebab da ta larat daa. Lol lebat sungguh mengata diri sendiri ^^ 



Everyone thinks that a girl’s dream is to find a perfect guy. They are wrong because a girl’s only dream is to eat a lot without getting fat.




ROTFL >.<



Memandangkan aku rasa aku gemuk, tapi serious la aku gumuk ta de orang yang jumpa aku kata " eh kau ni still slim macam dulu". Tade okayh. Semuanya cakap " Chub ea ko skang, da berisi ". Sedey betol aku.
SO aku sedang menjalani mandatori diet untuk menurunkan berat badan. Fight for healthy n fit body okayh! Aku plan na buat diet sendiri ta na pakai silibus atkins diet ke amende, sendiri- sendiri sudah. Aku cuba untuk ta makan nasi, hanya makan meehun, mi, kuew tiaw cam tu je dalam sehari. Lepas tu buah, tapi dose roti sosej dekat PKP yang best sangat tu aku ta ley na cut off pasal ta boley la, ta sanggup >.<
Lepas tu malam, makan Quaker oat beberapa sudu sejam sebelum tidur.



Dengan berjalan sekitar kampus dan fakulti beserta naek tangga bilik tingkat empat. Waahhh, see me in the top of the world! Lepas ni boleh kata hai si kurus slim Atyrah, babai si demok tembam my old self. Noob O_O
Imaginasi tu penting untuk merealisasikan impian, heee (=



Induction selama dua minggu kot insyaAllah, aku baru je buat start 2-3 hari lepas. Belagak je lebeyyy. Even baru je buat 2-3 hari da terase na pegi timbang berat mana taw kot kot da turun sekilo! >.<









No comments: