Followers

Saturday, September 10, 2011

bertudung vs tidak bertudung




Assalamualaikum,




Maaflah kepada sesape yang maseh sudi membace belog ini atau sesiapa saje yang saya perlu maaf ouh terase noob disitu kerana sudah lame tidak mengepost belog. Blogging ni kan, once u didn't update it terase malas memanjang je weh. Kesian.. even sometimes ade je bende yang na ditulis kat disini tapi na menulis tu it takes time and u need to ponder and wonder everything so skip that part and semua masuk draft, lepas tu terus tade pape yang diupdate kan. 




So far, about myself alhamdulillah dah habes orientasi yang pfffttt bored OMMJAayy u need to know how to skip some part of it if u can LOL adik- adik saya tidak mengajar anda ponteng okayhh. Bilik pun I guess okay la even tingkat empat at least kau boleh bersenam turun naek tangga everyday na pergi kelas dan hilang sekurang- kurangnya 4 kilogram dalam masa dua bulan. Oh andai impian jadi kenyataan! Even dapat blok yang selalu run out of water supply pun kena bersyukur. Kredit disitu moga dikira oleh DIA insyaAllah. Alhamdulillah berjaya menyambung pengajian ke SMSU ( Sarjana Muda Syariah dan Undang- Undang) walau result harem. Rezeki Allah ta pasti bila dan bagaimana. Kepada kawan- kawan yang tak berjaya, la tahzan. 




Sebenarnya tak nak merapu banyak- banyak. Just nak share ni je. Semoga boleh kita manfaatkan ia bersama insyaAllah...








Same- same kita renungkan. 


Okay, nanti aku post belog lagi eah? HEHE

2 comments:

nadhirah nashit said...

assalamualaikumm...
bez bca org bls2 komen tuh...

Tyra Hanim said...

wsalam..


ha ah padat dan tepat (=