Followers

Wednesday, November 30, 2011

im gonna miss it ! Moments before the Mock Trial ! (:



Assalamualaikum,


Just one day left and everything's over kot, one thing for certain that I'm gonna miss it. Our Mock trial will be launched soon. Lots of significant memories that I'll remember especially being with the seniors, make up the new me and yeah I learned a lot. I mean a lot !

Tade ape pun na cite cuma hari tu, kiteorang ade training waktu weekend. Lepas tu bila dah tengahari semua lapar kan, gendang gendut tali kecapi semua ade dah perut dorang tuh menanyi, perut aku steady je. Hehe, lepas tu kiteorang decide untuk pergi makan dekat luar, then tetibe ade orang bermurah hati lak nak belanja lunch kiteorang hari tu. My senior, Alif third year> From Brunei, no wonder la kan dia banyak duet. Memang sepanjang training kiteorang nih, memang dia je yang asyik belanje. Dominos, KFC, breakfast and so on ! Murah rezeki kiteorang , may ALLAH bless you brother !



 this one, dorang set up kedudukan untuk dalam dewan nanti .

 our prosecutors, Kak Niza, Abang Mat dan Datuk Mek Senah !
 Trousers disorder, my partner for defense counsel : Abang Aizat
 yang face expression punye latihan dan voice projection. Abang Alif from Brunei !
 them without me, im taking the picture !
Dak demok duk atas riba Kak Nora, too bad. Ade orang ta puas hati lah ! HEHE (:




Okay tu je, doakan kiteorang punye mock trial ni berjaya eah? Doakan kami dapat buat yang terbaik ! Biar worth it orang bayar RM5 kan, hehe. One more, ehhhh kite na gi training dah ni. 




Babai ! (:

2 comments:

syErAh said...

aku tak sabar nak tengok!

dah beli tiket pun. =D

all the best >.<

Tyra Hanim said...

thanks sayang ! (: