Followers

Tuesday, January 17, 2012

this is just a pre-post




Assalamualaikum,


I got my to-do-list after finals, apparently. But on top of that I need to sleep first. Seriously, last night tidur sejam saje bukan sebab pulun ke ape tapi sebab ta boley tidur nervous dua paper law dan syariah yang sangatlah contravene antara satu sama laen bagai air dengan minyak kamon memang tak boleh nak masuk. Menggunapakai dua principle yang sangat berbeza. Apa-apa pun alhamdulillah syukur ke hadrat Ilahi sebab berjaya jugak lalui hari yang tragik dan berdarah. Tangan dan muscle I rasa macam ala-ala cramp gitu, ta de sesape na tolong urut ke? HEWHEW Alhamdulillah lagi sebab I masih hidup lepas jawab dua paper tu sekaligus post I yang semalam tu bukanlah post yang terakhir. Ngehss 




Hari tu I janji na cerita pengalaman I pergi Kem Solat kanak- kanak riang hari tu kan. Tapi seriously I ta de pun lagi semua gambar-gambar hari kejadian ade beberapa keping sahaja tu pun sebab Kak Fariza upload dekat facebook. Well this is just the pre post untuk post tu nanti InsyaALLAH jika diizinkan untuk I cerita dekat korang semua. Sungguh. Rindu sungguh dekat adik-adik comel sekalian. Masa malam training debate hari tu baru je cakap dengan Bro Aizat sal rindu dorang bla bla bla dan Alhamdulillah raya cina ni diberi kesempatan lagi berjumpa dengan dorang lanjutan daripada kem hari tu, yang ini second phase punya. Nak menyampaikan kepada adik-adik ni buatkan I sedar banyak lagi yang perlu diperbetulkan dalam diri sendiri tentang apa-apa yang I nak sampaikan kat diorang ni. Tak nak ramble banyak sangatlah kan sebab mata mengantuk ta boleh na bukak nih Ohmai hellppppp meehhhhhh !


I letak lah gambar dorang sebagai tanda ingatan, InsyaALLAH nanti ade sequence kot (:


 Beautiful Kasih Leona Ixora

 Budak-budak ni pantang nampak camera, confident je posing (:



Sorry la sayang kakak tak ingat nama lah, tapi adik ni comel gila manja suka gesel-gesel Sis Tyra Sis Tyra(that's what they call me) mase malam last tu dia datang kat kiteorang cakap "Please wake me up tomorrow cause before u guys back home, I want to salam kakak and abang" Omooo terharu sehh~ Macam tu la lebih kurang ayat dia.



 Game! Diorang kena parktis tayamum sebelum move to next check point



 Sorry baby kakak lupa nama yang kanan je ingat Farha. Okay da ingat, Lisa !

 MAFIA Azhar Sulaiman

 *berlatih jadi ibu penyayang* Gerammnya Elya denga Reana

 Pagi last, sesi bersama Catriona Ross

 Bro Aizat, Bro Izad, Sis Aisyah with the kids. I was taking the pic!

 Last day, We ALL !


Adik-adik Sis Tyra miss you all big time ! Can't wait to see you. 

Can't say no more, i'm so sleepy. Nak tidur dulu. Selamat malam untuk diri sendiri.

xoxo~ *pelukcium*






4 comments:

everything you define me said...

Comel!

Tyra Hanim said...

so you are, haha (:

Nurul Iman Rosman said...

eh eh, ade catrionna ross lah.
adore her soo much :)

Tyra Hanim said...

hehe, yeah she's lovely and warm (: