Followers

Tuesday, September 25, 2012

Malay ft English



Assalamualaikum,



Hai rakan sekampung! Sihat ke abang-abang handsome, kakak kakak cantik, muslimin muslimat, mukminin mukminat? Harapnya anda sihat sejahtera. Satuuuuuu..... Malaysia! Haha, *high*


Petang tadi semasa menunggu lecturer datang, ada la seorang kawan ni mengadu and tanya kenapa dah lama tak post belog. It almost two months dah pun without any entry. Gasp sekejap, baru register yang saya ni ada belog untuk menconteng- conteng. Terima kasih kepada kawan- kawan atau silent reader yang sentiasa melawat belog berhabuk lagi tak comel ini though da lama ta update. I appreciate it! (:


Just a brief update from me. Kenapa dah lama tak tulis belog ataupun menulis apa- apa yang seangkatan dengannya?


Saya mempunyai satu masalah, tak besar pun. Kecik je. I was used to malay literature writing, sometimes kalau na tulis something serious kat dalam belog be it recent issues, thoughts, books review, article critics and bla bla. I want to start writing something like that. Masalahnya setiap kali na tulis tu, I wish to write it in malay cause I may not be capable to discuss that kind of issues in english, takut tak sampai maksud kan. Tapi setiap kali na tulis, thoughts lingering in my mind is in english. I have problem to translate it. I want to write something very meaningful. I lost my capability in literature writing. Mungkin sebab I'm reading law, my mind is not so powerful to adapt to both languages fairly good. Instead dah lama tak baca novel melayu! ): I miss malay literature and the fact that I'm dwelling into law jargon, losing what I used to have.


Believe me now, I'm working on it. That friend suggested me to just write campur-campur, but I uphold the sanctity of my 'bahasa ibunda' though it's not my mother tongue. Mother tongue read ; loghat kelantan



Updates about me, I just started my third semester alhamdulillah, currently working on a lot I mean a lot of assignments. Ok then, talk to you guys very soon. Btw, tomorrow we got the first presentation 4 this semester ( Constitutional Law Subject) pray for me dearest friends. Goodnight! (: